top of page

Mijn naam is Kim Laanbroek, make up artist. Ik ben gepassioneerd, creatief en nauwkeurig in mijn vak. Bovendien heb ik gevoel voor de mens – een onmisbare eigenschap.

Al sinds de havo droom ik over make-up. Ik was er als tiener van overtuigd dat ik in de wereld van grime en visagie terecht zou komen. Maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Waarom? Er was in 2003 nog geen voltijdopleiding die zich richtte op visagie. Omdat ik na de havo niet stil wilde zitten, schreef ik me in voor een opleiding die nog het meest in de buurt kwam van waar mijn roeping lag: Theatre Design, aan de HKU. Die paar uur grime per week waren voor mij niet voldoende de studie te kunnen volhouden. Ik stopte en richtte me vol overgave op het zoeken naar (avond)opleidingen en cursussen. Zo kwam ik terecht bij Else le Comte in Amsterdam. Ik volgde een jaar lang lessen en leerde er de fijne kneepjes van het visagievak. Een leerzame tijd.

Om mijn kennis verder te verdiepen, volgde ik tussen 2011 en 2014 de ROC-opleiding Allround Make-up Artist. In die tijd startte ik bovendien als freelance make up artist, waarna het voor mij écht begon. Sindsdien heb ik gewerkt voor uiteenlopende opdrachtgevers en mag ik mijn cv vullen met bijzondere klussen, voor onder meer fotoshoots, theater, tv en evenementen. Ik liep stage bij Kevin van den Bergh, Disneyland Paris en Halloween Fright Nights en werkte voor toonaangevende opdrachtgevers als GlamMTeam, de Efteling, Toverland, VodafoneZiggo en Beleef je Portret.

Als make up artist richt ik mij op het laten stralen van mensen en haal ik tegelijkertijd veel voldoening uit het creëren van creatieve projecten. Ook kennisoverdracht is een belangrijk element binnen mijn vak.

Ik verzorg graag make-upworkshops en -lessen. Dit doe ik o.a. voor Visagieworkshops.nl.

About me

bottom of page