top of page

Wat voor producten heb ik nodig voor een subtiele dagmake-up? En hoe breng ik die aan? Mijn wenkbrauwen worden dunner; hoe moet ik ze accentueren nu ik ouder word? Op deze en nog veel meer vragen geef ik antwoord tijdens mijn workshops en make-uplessen.

Waarom make-uples of een workshop?
Door de jaren heen verandert je gezicht. Maar ook de mode en verschillende make-upproducten vernieuwen continu. Grote kans dat jouw make-upstijl niet meer past bij je gezicht en de tijd waarin we leven. Wist je bijvoorbeeld dat je make-upstijl je leeftijd kan verraden? Gun jezelf om de zoveel jaar een make-upworkshop om met de veranderingen in je gezicht mee te gaan.

Mijn visie
Ik zeg altijd: je glimlach is de mooiste make-up die er is. Toch kan make-up je uitstraling wél versterken. De kracht van make-up zit ‘m in het subtiel benadrukken van jouw sterke kanten. Make-up kan iets bij je losmaken, je zekerder doen voelen. Ik ervaar regelmatig wat een make-upworkshop kan doen met mensen. Geweldig om te horen dat iemand zich weer gezien voelt na een les te hebben gevolgd. Of dat iemand éindelijk weet welke producten ze moet kopen als ze voor het make-upschap staat. Om die dankbare, blije reacties heb ik ervoor gekozen mijn kennis over te dragen en anderen te verblijden met mijn expertise.

De mogelijkheden
Ik ben in te zetten als make-upconsulent en kom graag bij je langs voor privéles of een groepsworkshop. Een make-uples is een originele invulling van een gezellige vriendinnenavond. Ik adviseer je bij voorkeur aan de hand van je eigen make-up, zodat je na de workshop zélf aan de slag kan met deze spulletjes. Natuurlijk is het ook mogelijk om de fijne kneepjes van het vak te laten zien met professionele make-up. Ook voor mijn make-upworkshops en -lessen geldt: alles is bespreekbaar.

Neem vooral contact met me op om de mogelijkheden door te nemen.

Workshops & Makeup les

bottom of page